Hoofdpagina

Uit UvAwiki centraal
Versie door Admin (Overleg | bijdragen) op 19 mrt 2012 om 15:46 (Belangrijk! UvAwiki is maandag 19 maart tussen 22:00 en 00:30 niet beschikbaar)

Ga naar: navigatie, zoeken

Belangrijk! UvAwiki is maandag 19 maart tussen 22:00 en 00:30 niet beschikbaar

I.v.m. met noodzakelijke werkzaamheden aan de wikiserver is de UvAwiki tijdelijk niet beschikbaar.

De dienst UvAwiki

Bij een universiteit is kennis delen één van de grondbeginselen. In verschillende geledingen van de UvA kwam de wens naar voren om voor het delen van informatie gebruik te maken van Wiki's. De dienst UvAwiki is een gevolg van deze wens. Het doel van de dienst UvAwiki is om op een professionele manier Wikifunctionalteit ter beschikking te stellen aan de verschillende onderdelen van de UvA.

wikiwiki.gif

De algemene UvAwiki

De Wiki die u nu leest is de Algemene UvAwiki. In deze Wiki vindt u informatie over de dienst UvAwiki. Zo staat op deze Wiki een dienstbeschrijving waar u kunt lezen hoe de dienst UvAwiki is opgezet, voor wie de dienst is bedoeld en hoe u een UvAwiki kunt aanvragen.


Daarnaast is de Algemene UvAwiki de plek waarop de beheerders/hoofdredacteuren van UvAwiki's informatie kunnen delen. Zo staat op deze Wiki bijvoorbeeld een helptekst die vanuit verschillende Wiki's kan worden aangeroepen. We hebben ook een lijst met alle UvAwiki's.

UvAweb

Meer informatie over de UvA en de opleidingen van de UvA vind je op de website van de UvA: het UvAweb.